Gombás csirkemell

4 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

hozzávalók

  • 1 csirkemell
  • 0.5 kg gomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • bors
  • oregánó
  • mustár
  • 1 margarin
  • 1 tejföl

Elkészítés

A csirkemellet felszeleteljük, majd a margarint felolvasztjuk és hozzáadjuk a fűszereket, valamint a mustárt. A csirkemell szeleteket meghempergetjük a felolvasztott és ízesített margarinban és belerakjuk a tepsibe. A megmaradt margarinban megpuhítjuk a felszeletelt gombát és ráöntjük a csirkemell szeletekre. A tetejére tejfölt teszünk, és addig sütjük, míg a tejföl aranybarna színű nem lesz.

Megjegyzés

Burgonyapürével tálaljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.